Kontorsstädning Uppsala

Seriös partner för större och mindre företag

Tjänster

Vi erbjuder inte bara kontorsstädning. Vi har nöjda kunder inom alla områden och utför uppdrag åt både privatpersoner, företag och organisationer. Oavsett uppdraget är vi alltid lika noggranna med att uppfylla våra kunders önskemål och lämnar alltid en garanti på det utförda arbetet. Vi har en stor och ständigt växande kundkrets som vet att de kan räkna med kvalitet när de anlitar oss.

Flyttstäd

Att flyttstäda är ett nödvändigt ont, som dock kan göra betydligt mindre ont om du anlitar en professionell städfirma för jobbet. Våra vana städare gör en minutiös flyttstädning enligt konstens alla regler och vi garanterar att både du och den som tar över bostaden blir nöjda.

Vi utför flyttstädning i lägenheter, radhus och villor, men också kontorsflytt för företag.

Hemstäd

Regelbunden hemstädning är inte alltid lätt att hinna med. Med vårt städabonnemang får du hjälp med underhållsstädningen och vi kan även rycka in och ta hand om strykning och tvätt med mera. Vid behov utför vi även storstädning där vi rengör er bostad grundligt uppifrån och ner. Ni väljer själva hur ofta ni vill ha städning, en gång i veckan eller mer sällan. Vid hemstädning är det alltid samma städare som kommer hem till er, något som många tycker känns tryggt.

Garagestäd

För företag, gallerior, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med garage krävs regelbunden garagestädning för att säkerställa en säker och trygg miljö för både människor och bilar. Vi använder oss av den senaste tekniken för grovstädning, alltid med ett miljötänk i botten. När vi städar garage spolar vi inte bort smutsen ner i avloppen, utan tar hand om den och forslar bort den. Det gör att golvbrunnar inte sätts igen och orsakar stopp, och det minskar även brandrisken. 

Trappstäd 

Vi utför regelbunden trappstädning åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, något som behövs för att upprätthålla en god boendemiljö. Vi är ett miljöcertifierat företag som inte använder oss av onödiga kemikalier som luktar illa och framkallar allergier. Förutom trappstädning kan vi även erbjuda andra tjänster i flerfamiljshus vad gäller teknisk förvaltning och fastighetsservice.

Kontorsstädning i Uppsala med mera - vi har ett heltäckande utbud av städtjänster!