Tjänster

Vi erbjuder inte bara kontorsstädning. Vi har nöjda kunder inom alla områden och utför uppdrag åt både privatpersoner, företag och organisationer. Oavsett uppdraget är vi alltid lika noggranna med att uppfylla våra kunders önskemål och lämnar alltid en garanti på det utförda arbetet. Vi har en stor och ständigt växande kundkrets som vet att de kan räkna med kvalitet när de anlitar oss.

Flyttstäd

Att flyttstäda är ett nödvändigt ont, som dock kan göra betydligt mindre ont om du anlitar en professionell städfirma för jobbet. Våra vana städare gör en minutiös flyttstädning enligt konstens alla regler och vi garanterar att både du och den som tar över bostaden blir nöjda.

Vi utför flyttstädning i lägenheter, radhus och villor, men också kontorsflytt för företag.

Hemstäd

Regelbunden hemstädning är inte alltid lätt att hinna med. Med vårt städabonnemang får du hjälp med underhållsstädningen och vi kan även rycka in och ta hand om strykning och tvätt med mera. Vid behov utför vi även storstädning där vi rengör er bostad grundligt uppifrån och ner. Ni väljer själva hur ofta ni vill ha städning, en gång i veckan eller mer sällan. Vid hemstädning är det alltid samma städare som kommer hem till er, något som många tycker känns tryggt.

Garagestäd

För företag, gallerior, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med garage krävs regelbunden garagestädning för att säkerställa en säker och trygg miljö för både människor och bilar. Vi använder oss av den senaste tekniken för grovstädning, alltid med ett miljötänk i botten. När vi städar garage spolar vi inte bort smutsen ner i avloppen, utan tar hand om den och forslar bort den. Det gör att golvbrunnar inte sätts igen och orsakar stopp, och det minskar även brandrisken. 

Trappstäd 

Vi utför regelbunden trappstädning åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, något som behövs för att upprätthålla en god boendemiljö. Vi är ett miljöcertifierat företag som inte använder oss av onödiga kemikalier som luktar illa och framkallar allergier. Förutom trappstädning kan vi även erbjuda andra tjänster i flerfamiljshus vad gäller teknisk förvaltning och fastighetsservice.

Visningsstädning

Anlitar ni oss för visningsstädning ser vi till att er bostad lämnas skinande ren inför visningen. Om ni även beställer flyttstädning via oss kan ni få upp till 25 procent i rabatt. Även mäklare kan använda sig av våra städtjänster vid försäljning och köp av bostadsrätter för att säkerställa att bostäderna är utförligt städade och rena. Av våra tjugo år i städbranschen med tusentals nöjda kunder är vi ett tryggt val av städfirma.

Byggstädning

Vi har under många år städat på en mängd byggarbetsplatser i Uppsala, och våra återkommande kunder är ett bevis på kvaliteten i vår byggstädning. Vårt engagemang för noggrannhet säkerställer att bodarna och byggarbetsplatsen blir rena och välstädade, vilket främjar en hälsosam och trivsam arbetsmiljö för de anställda. Vi kan även leverera förbrukningsvaror som papper, tvål och handsprit direkt till bodarna. Med oss kan ni känna er trygga med att arbetsplatsen alltid är i bästa skick.

Golvvård

Vi erbjuder golvvård av trägolv, linoleumgolv, plastgolv, klinker, laminatgolv och textilgolv. Vi är experter på slipning, lackning och oljebehandling av trägolv och erbjuder underhållsbehandling, skyddsbehandling och olika sorters polering av samtliga golv. Ni kan även få rådgivning om hur ni bäst sköter om era golv.

kontorsstädning uppsala tjänster

Kontorsstädning i Uppsala med mera - vi har ett heltäckande utbud av städtjänster!