Kontorsstädning Uppsala

Seriös partner för större och mindre företag

Om oss

Med över trettio år i branschen tycker vi oss veta hur en kontorsstädning ska gå till. Det tycker också våra kunder, som fortsätter att anlita oss år efter år. Det våra kunder uppskattar mest är kanske flexibiliteten och att vi aldrig utför ett uppdrag halvdant. Vi sätter en ära i att alltid kunna garantera perfekt resultat, vilket vi uppnår genom att planera våra uppdrag noggrant. Vi bedriver också en aktiv personalpolitik med fokus på att våra medarbetare ska trivas hos oss, något som vi vet gör att våra kunder i slutändan får en bättre service.

Förutom vår personal är också miljön en hjärtefråga för oss. Vi är måna om att inte använda onödiga kemikalier och håller alltid ett öga på utvecklingen inom städprodukter och tekniker för miljövänligare städning. Genom att anlita oss för kontorsstädning gör ni er arbetsplats till en giftfri miljö som minskar risken för obehag och allergier. Miljön är något vi arbetar med aktivt inom företaget och vi är miljöcertifierade enligt ISO 1401:2004.

Vi anpassar städningen efter uppdraget

När ni anlitar oss för kontorsstädning gör vi först en grundlig inspektion av arbetsplatsen med avseende på storlek, golvmaterial, personalantal och mycket annat. Detta för att kunna planera städningen på bästa sätt. När vi utför en kontorsstädning vill vi göra den så effektivt som möjligt, samtidigt som vi vill kunna garantera perfekt resultat. Skulle det vara så att ni inte är nöjda med städningen så är vi inte heller nöjda, utan gör om städningen utan diskussion. Vi premierar en rak och öppen kommunikation, något som vi vet att våra kunder uppskattar.

Företaget bildades med det uttalade målet att förena det lilla företagets flexibilitet med det stora företagets stabilitet. Efter trettio år i branschen och tusentals nöjda kunder vågar vi påstå att vi har lyckats. Välkommen att kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa er med kontorsstädningen!

Ett städföretag med lång erfarenhet. Anlitar du oss kan du känna dig trygg!